Atus
AlleenWerkers SET

De Atus AlleenWerkers SET is een complete Plug & Play oplossing ter bescherming van alleenwerkers in bedreigende situaties. Door eenvoudig de alarmknop in te drukken, wordt snel hulp ingeroepen zodat er adequaat ingegrepen kan worden.

Meer informatie
Atus product
usp image

Complete AlleenWerkers SET

Eenvoudige en snelle installatie: plug & play

Volledige alarm functionaliteit; manuele en geavanceerde omval- en bewegingsloos detectie

Robuust en betrouwbaar alarm systeem voor de alleenwerker

Bekijk alle voordelen
security icon

Beveilig uw medewerkers

Een alleenwerker kan met verschillende risico's te maken krijgen, zoals het bewustzijn verliezen, agressie of geweld. Volgens het Risico-Inventarisatie-en Evaluatie (RI&E) en het Arbo-beleid moeten werkgevers aandacht besteden aan deze groep werknemers. Zij moeten hun alleenwerkers voldoende mogelijkheden bieden om veilig te kunnen werken. De Atus Alleenwerkers SET biedt u de mogelijkheid om uw medewerkers te beveiligen!

cost icon

Een kosten efficiƫnte oplossing

Het systeem functioneert volledig stand-alone. Het is zeer eenvoudig te installeren en het systeem vereist achteraf geen extra onderhoud. De centrale unit biedt uitgebreide contact koppel mogelijkheden voor zowel interne als externe signalering (b.v. schakelaars, PIR, sensoren en andere melders). Hiermee heeft u met de AlleenWerkers SET een zeer kosten efficiƫnte oplossing binnen handbereik.

Voordelen van de
AlleenWerkers SET

Eenvoudige Plug & Play installatie

De AlleenWerkers SET is eenvoudig en snel te installeren en te koppelen aan zowel interne als externe alarm melders. In minder dan 5 minuten is deze SET aan te sluiten en klaar voor gebruik.

Gebruiksgemak

De stijlvolle alarm mobile kan gedragen worden aan een key-koord en heeft volledige alarm functionaliteit. Door eenvoudigweg de alarmknop in te drukken kan een AlleenWerker alarm genereren. Dit kan een discreet (stil) of opvallend (luid) alarm zijn. Daarnaast detecteert de mobile of de alleenwerker bewusteloos is d.m.v. een bewegingsloos- en een omval-alarm. Ook heeft de mobile een lange operationele stand-by tijd.

Robuust en betrouwbaar alarm systeem

De AlleenWerkers SET bestaat uit een Centrale Unit en een compacte stijlvolle Alarm Mobile die continu draadloos met elkaar in verbinding staan. Verder omvat het systeem een uitgebreide zelf controle functie, waaronder buiten bereik detectie en continu batterijbewaking. Op deze wijze worden alle kritische functies bewaakt en eventuele storingen direct gemeld op de centrale unit en de Alarm Mobile.

Neem contact op
voor meer informatie

Vul onderstaande formulier in en ontvang meer informatie over de Atus AlleenWerkers SET.

E info@atusbv.nl   T +31 76 57 81 330